Arthit Shinawatra

Købmand med forbindelser

Bio:

Arthit (betydning: Mand af Solen) er almindeligvis kendt i Mutiara Gondok som ejeren af Muskathallen et af de største varehuse og gæstgiverier på krydderikajen. Præcis hvilken af de tilstødende øer han kom fra, før han med en solid mængde koku fik gjort sig selv til fast inventar i havnen er der ikke længere nogen der gør sig specielt umage for at huske. Her er alle trodsalt tilrejsende i en eller anden form, og i Muskathallen kan alle føle sig hjemme. Der er altid en livlig gang af søfolk der har brug for et sted at overnatte og handlende, med laster der skal opmagasineres eller udveksles.

Officielt gør Arthit sig ikke i selv i købmandsskab. Han er udelukkende en god mellemmand, der forstår sig på hvem der kunne være interesseret i et bestemt parti varer, eller hvornår der kommer et skib med plads i lasten. Men det er ikke ligefrem en stor hemmelighed at Muskathallen er et godt sted at henvende sig, hvis man er interesseret i “krydderier” af en mere stimulerende art, eller hvis man skal have afsat løse varer af ukendt herkomst. Lovligheden af de forretninger er i bedste fald grå, men Arthit sørger for at have styr på papirerne og at behandle indflydelsesrige kunder på bedste vis, så selv om Den Ubesmittede Orden af og til sender sine munke forbi, men indtil videre har Arthit kunne klare sig igennem med bøder og bønofre.

I den sammenhæng hjælper det bestemt at Arthit er Endara Peleps elsker. Den unge dynast har givetvis flere elskere, men hun har alligevel et særligt øje for sin eksotiske købmand, og hun er ikke bleg for at bruge sin position i flåden til at gøre livet lidt nemmere for ham. Hvis han husker at vise passende taknemmelighed.

Sådan havde Arthit Shinawatras liv artet sig i de sidste par år, og han var på mange måder godt tilfreds. Jovist, tilfredsheden bestod også i at brokke sig over Imperiets undertrykkelse og …

((Ukendt død ‘profet’. Finder hearthstone og sær bog med mærkelige skitser. Får mærkelige drømme og bliver grebet af en voldsom mani, der får kan til at omlægge Muskathallens haver efter de de sære mønstre bogen. Får indrettet en manse ((Shaping ritual – Enten rituelt have arbejde, eller han har tiltrukket ånden ‘Duften af Sommer’)), hvor han falder om og kontaktes af Den Ubesejrede Sol. Indser at han nu sidder på en hemmelighed som alle hans kontakter umuligt kan se igennem fingre med. Arthit studerer videre i den sære bog, for at se om han kan finde en forklaring på hvem den døde profet var, og hvordan han kan komme ud af misæren. Lærer trolddom undervejs – Eller er det trolddommen der lærer ham? Drømmene om Endara Peles bliver pludseligt suppleret af drømme om en kvinde han ikke kender som andet en ‘Måneskin på bølgerne’))

Allies 3: Endara Peleps – Terrestrial Exalted Dynast – Officer i flåden

Contacts 1: Karkarda den Blå. Smugler/Pirat der opererer fra øerne nord for Gondok. Tilbeder alle mulige småguder – En ny på hver ø han besøger. Meget overtroisk.

Influence 2: Ejer af Muskathallen – Et central mødested for velhavende og indflydelsesrige handlende i Gondok. Malenoon-familien er kendt for deres pebere og et temperament der matcher deres primære afgrøde.

Resources/Manse – Muskathallen og de tilhørende haver.

Arthit Shinawatra

Oprør i Gondok elias_helfer nhb