Phra Narai

Phra Narai, Assassin

Bio:

Phra Narai er født og opvokset i Mutiara Gondok, er midt i 20’erne, lever et stille liv efter at have mistet for meget, for mange gange.

Narai familien var en handelsfamilie, ikke rige ikke fattige, men levede et udemærket liv indtil Phras far mistede sin fornuft, den forsvandt under ukendte omstændigheder for ca. 10 år siden. Et år efter var familien bankerot og moderen kastede sig i havnen en nat. Phra forsøgte at forsørge sine søskene, men det lykkedes ikke, der kom gæld og sidste udvej var at sælge dem på slavemarkedet til arbejde og giftermål. Det var ikke nok og Phra måtte sælge sig selv til soldatertjeneste, det blev 3 hårde år, men da han fyldte 19 blev han købt fri til personlig tjenste hos Bayin Familien, Ava Bayin så hurtigt hans talent for at skaffe folk af vejen på en diskret måde, hun betalte for yderligere træning og et par år efter betalte Phra gælden af til Ava, da “manden og sønnen” forsvandt til søs ombord på et handelsskib en nat under monsunen…

Nu lever Phra et mere eller mindre frit liv. Ava og andre betaler godt for hans tjenester, og Ava kan ses som hans allierede blandt købmandsfamilierne. Phra er hemmeligt forelsket i Ava.

Phra bor nu i handelskvarteret, har boet andre steder tidligere. Handelskvarteret er der han føler sig hjemme, man tænker ikke på hans fortid i byen mere. Han flytter rundt på steder hvor han kan bo. Han har nu boet det samme sted i en måned og det plejer være omkring den tid han kan holde det ud. Så måske finder han et nyt sted snart?

Intimacies:
Aldrig mere tab af famlie (defining)
Hemmeligt forelsket i Ava Bayin (major)
Laug er nogle svin, der ødelægger byen (minor)
Vær pragmatisk det tjener dig bedst (minor)

Merits:
Cameleon: 3dots
Enhanced hearing: 3dots
Allies: 3 dots (Ava Bayin)
Contact: 1 dot (Tanintharyi Chakri)
Contact: 1 dot (Minye Kyawswa )

Note to self: jeg har fjernet resources og lavet en contact istedet)

Phra Narai

Oprør i Gondok elias_helfer Olesorensen